Eretnek-e Ferenc pápa?
2018. február 20. írta: Katolikus Válasz

Eretnek-e Ferenc pápa?

Ferenc pápa eretnek? Valóban megszűnt a katolikusok pápája lenni? Igaz az, hogy katolikusokként már nem köt minket felé engedelmesség? Vagy igaz az, hogy érvénytelen Ferenc pápasága, és még mindig Benedek a törvényes pápa? Itt az idő, hogy mindezekben végre leleplezzük az igazságot! Íme:

bn-ey330_101014_m_20141010045232.jpg

Nem.

 

Kapcsolódó cikkünk:
- Gyorstalpaló használati útmutató a Katolikus Válaszhoz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andre Lowoa · https://gloria.tv/lowoa 2018.02.20. 10:01:33

Eretnek, mi ez a szó, eretnekek akik követik a hamisprófétát, de egyszerűbb a szemellenzőt feltenni, hogy még véletlenül se legyenek képesek felébredni. Vatikánba kétszer csapott be a villám, a harmadik már valószínűleg akkor amikor a Szentlélek által választott utolsó pápa már nem lesz Rómában, s az Antikrisztus lerombolja az egész várost. Lehet elgondolkodni rajta, amikor annyi s annyi figyelmeztetést kapunk, de kevesen értjük meg. Hol van a hamispróféta által agyonajnározott globális felmelegedés? Én nem látom, most talán globális lehülésről fognak beszélni, de ez még ennél is rosszabb lesz, mert most a Káin nem lesznek képesek meggyilkolni Ábelt, mint annak idején. Lehet belemenni, hogy melyik Szentírást fogadjuk el, csak altassuk el bennünk a belénk égetett Szentírást, s akkor tényleg még lelkiismeret-furdalásunk sem lesz. Magyarországon valami megkezdődött, de hogy ez az a Kalitka melyből megújul a világ, erre csak annyit lehet mondani ki tulajdonképpen a hamispróféta, miért nem fogjuk fel a figyelmeztetéseket, miért nem látjuk mit tesznek tönkre, csakhogy hódoljanak az egyházi szabadkőművesek atyjuknak, s lehet folytatni, de sajnos még sokan gondolják azt, hogy azok a kinyilatkoztatások amit többszáz éve kinyilatkoztattak, az úgyse fog megtörténni. Inkább el kéne gondolkodni azon, hogy mégis miért sokasodtak meg a kinyilatkoztatások, miért könnyezik egyre több helyen Égi Édesanyánk szobrai, mégis mi okból akarják ezt eltitkoli elölünk. Egyszerűbb a viszályban kardoskodni, mint meghajolni, pedig meg fogunk mindannyian előbb vagy utóbb hajolni, csak nem mindegy ki előtt... ezen is érdemes lenne elgondolkodni mindannyiunknak. Mégis ki a hamispróféta, ki az Antikrisztus barátja, s tulajdonképpen ki az Antikrisztus, mert előbb-utóbb ez is ki fog derülni. S hogyan lesz képes lerombolni Rómát, hogyan kell menekülni a valódi pápának, melynek véráldozata fogja meghozni Izrael megtérését a Szentháromsághoz. Ki az utolsó pápa, aki az olajfák dicsősége, s ekkor jöhet amit ő mondott, hogy még nem tellett be a fatimai harmadik titok.

csaba_carmarthen 2018.02.21. 22:24:02

Akita and the Fatima Secret - the official position of the Catholic Church.
www.youtube.com/watch?v=H6isd20OPYY
This film explains God's supernatural solution for peace which was authenticated by the Catholic Church

Legdrágább Jézus, ments meg bennünket a Hamis Próféta megtévesztésétől.
Jézus, Irgalmazz nekünk.
Jézus, ments meg bennünket az üldöztetéstől.
Jézus, őrizz meg bennünket az Antikrisztustól.
Uram, Irgalmazz.
Krisztus, Kegyelmezz.
Legdrágább Jézus, boríts be minket Drága Véreddel.
Legdrágább Jézus, nyisd fel szemeinket a Hamis Próféta hazugságaira.
Legdrágább Jézus, egyesítsd Egyházadat.
Jézus, oltalmazd szentségeinket.
Jézus, ne engedd, hogy a Hamis Próféta megossza Egyházadat.
Legdrágább Jézus, segíts elutasítanunk az igazságként elénk tárt hazugságokat.
Jézus, adj nekünk Erőt.
Jézus, adj nekünk Reményt.
Jézus, áraszd el lelkünket a Szentlélekkel.
Jézus, oltalmazz meg bennünket a Fenevadtól.
Jézus, add meg nekünk a tisztánlátás és a megkülönböztetés ajándékát, hogy igaz Egyházad útján járhassunk, mindörökkön örökké. Ámen.
www.youtube.com/watch?v=doXAzoD2ViU&t=19m56s
2012. augusztus 19. vasárnap; 22.56
’Jézus az Emberiséghez’ Litánia (1) Védelem a Hamis Próféta ellen

Catholic Theologian - Dr. Kelly Bowring
www.youtube.com/watch?v=2WlXRlY1jkI
Prophecy Unfolding: The Current Pope, the False Church, and The Great Warning

csaba_carmarthen 2018.02.22. 15:05:48

TEREMTÉSEM SÜKET - A LÁZADÓ
IMPRIMATUR - www.tlig.org/en/testimonies/churchpos/nihilobstat/

Sokakat meg fog téveszteni, és az embereket elvakítja. Megtévesztő ruháival vakítja el őket. Ezek a szegény lelkek meg lesznek győződve arról, hogy akit most saját szemükkel látnak, az maga a főpap! Ragyogó álruhájával nagy hitehagyást hoz egész Egyházamra. Pusztulást hoz, de mindezt csodákkal leplezi, nagy jelekkel és jelenségekkel az égen: Az én örök áldozatomat földre taszítja, rátapos és megszünteti. De mindezt rejtve és rosszakarattal. Szent városom Káin hatalma alá kerül, mert visszautasították figyelmeztetéseimet. Váratlanul és mezítláb jöttem hozzájuk, de ők gúnyolódtak rajtam.
www.tlig.org/hu/humsg/hum374.html

OLVASD JÓNÁS KÖNYVÉT!

Én Vagyok.
Én vezettelek rá, hogy olvasd Jónás könyvét, mert azt akarom, hogy te és többi gyermekem értsétek meg, hogy én mindig enyhíthetem a büntetést, amelyet e gonosz nemzedék részére tartok készenlétben. Nem akarom, hogy igazságosságom kelyhe úgy túlcsorduljon, mint most, ezért azt mondom nektek: tartsatok bűnbánatot, böjtöljetek és legyetek szentek!
(...)

Nem fogom tovább tűrni azt, hogy Lelkemet elfojtsák és enyéim kioltsák Lelkemet, elnémítsák figyelmeztetéseimet, a jövendöléseket megvessék, szinte örömüket lelve abban, hogy jelenlétünk jeleit hamisnak mondják. Igazságosságom felül fog kerekedni!

Ma még irgalmas barátként jövök, de holnap úgy szállok le hozzátok, mint szigorú bíró. Akik elnyomják Lelkemet és nevetségessé teszik áldásaimat, azok a mai káinok. Felfoghatatlanul szeretlek titeket, ezt soha ne feledd! Csak akkor enyhül meg igazságosságom, ha igen nagy engesztelést nyújtotok. A Szeretet szeret téged.

Szent Mihály: Isten gyermeke, Istennél semmi sem lehetetlen, igen nagy engesztelést kell nyújtani! ..

Ha nemzedéketek megtér, a Szentek Szentje enyhíteni fogyja büntetését. Akinek füle van meghallja, mert az Ő irgalma nemzedékről nemzedékre azokkal van, akik félik Őt. Légy éber, soha ne hagyd abba az engesztelést! Azok, akik ma kigúnyolnak téged, később majd fogukat csikorgatják.
www.tlig.org/hu/humsg/hum389.html

v.ö.:
www.youtube.com/watch?v=DxVVrdXaJoA

www.dailymail.co.uk/news/article-2099276/The-Pope-victim-assassination-plot-year-claims-senior-Vatican-cardinal.html

UNIVERSI DOMINICI GREGIS- II. János Pál pápa apostoli konstitúciója Az apostoli szék üresedéséről és a római pápa megválasztásáról 1996. február 22.

"(...) 81. A választó Bíborosok ezen felül tartózkodjanak szövetségektől, megegyezésektől, ígéretektől és mindenféle elkötelezettségtől, melyek arra kényszeríthetnék őket, hogy egyik vagy másik jelöltre adják, vagy megtagadják tőlük szavazatukat. Ha ez valóban megtörténne, még ha esküt is tettek rá, úgy határozok, hogy ez az elkötelezettség semmis és érvénytelen, és senki sem köteles az ilyesmit megtartani; és mostantól fogva latae sententiae kiközösítéssel fenyegetem e tilalom megszegőit.(...)"

Andre Lowoa · https://gloria.tv/lowoa 2018.02.22. 19:24:41

Itt a legújabb bízonyíték, amíg még nem törlik, mert már ott is láttam cenzúrázást: gloria.tv/article/vHn49ss8tm9R4Hj8rGYzSBoSi
süti beállítások módosítása