Ugyanolyan fontos? - "Abortuszjogot" akar a migráns anyáknak az amerikai TASZ
2018. április 13. írta: Katolikus Válasz

Ugyanolyan fontos? - "Abortuszjogot" akar a migráns anyáknak az amerikai TASZ

Amerikában súlyos precedensperekben lesz fegyver Ferenc pápa új, az életszentségről szóló buzdítása.

aclu5.jpgAmellett, hogy maga is abortuszokhoz segít migráns anyákat, az American Civil Liberties Union (ACLU) a katolikus migránssegítő szervezeteket is arra akarja rákényszeríteni, hogy abortuszokat ajánljanak az általuk gondozásba vett kiskorú illegális bevándorló anyáknak.

Az ACLU ("Amerikai Polgárjogi Unió") az Egyesült Államok legnagyobb jogvédő civil szervezete, amely Amerika-szerte mintegy egymilliós tagsággal, köztük több ezer ügyvéddel működik. A szervezet több szálon is erősen kötődik a liberális Demokrata Párthoz, az általuk képviselt ügyekben pedig a halálbüntetés ellen, a homoszexuális párok szabad házasságkötéséért és örökbefogadásáért, a szabad abortuszokért és fogamzásgátlásért, a nők, a kisebbségek és fogvatartottak jogaiért, valamint az állam vallási semlegességéért küzd. (A szervezet magyar megfelelőjének a TASZ - Társaság a Szabadságjogokért jogvédő civil szervezetet mondhatnánk.)

Az ACLU fellépése a katolikus segélyszervezetekkel szemben egy szélesebb körű kampány része, amiben a szervezet arra akarja rávenni az amerikai kormányt, hogy az illegális bevándorlók számára az adófizetők pénzéből garantáljon szabad hozzáférést az abortuszokhoz.

Tavaly novemberben az ACLU például pert indított az amerikai bevándorlási és menekültügyi hivatallal szemben, mert a hivatal új eljárási szabályzatába bekerült, hogy a várandós migráns anyák számára az abortusz helyett más segítséget kell felajánlani. A per keretében az ACLU azt is szeretné elérni, hogy a menekültügyi hivatal minden bevándorló kiskorút kötelezően világosítson fel arról, hogy ha gyermekük foganna, úgy "jogukban áll dönteni arról, hogy megtartják-e a gyermeket, vagy abortuszt kérnek". Ahogy az a periratokból kiderül, az ACLU négy kiskorú migráns anyának is elintézte, hogy a befogadási eljárásuk alatt a menekültszállásról abortuszra mehessenek.

Az amerikai katolikus segélyszervezetek évtizedek óta segítik az Egyesült Államokba érkező migránsokat és menekülteket. Ezeket a szervezeteket az ACLU hosszú ideje támadja már újabb és újabb perekkel, amiért nem hajlandók a gondozottjaik számára abortuszokat ajánlani.

Legutóbb 2016-ban az ACLU pert indított az Egyesült Államok egészségügyi minisztériuma ellen (Department of Health and Human Services), azt követelve, hogy a minisztérium szüntesse be a katolikus segélyszervezetek pénzügyi támogatását, amiért azok nem vállalják abortuszok és fogamzásgátlók közvetítését a menekült és migráns nők felé. Ugyanebben az évben az ACLU egy katolikus kórházfenntartót, a Trinity Health Corporation-t is beperelte, mivel az általuk alkalmazott orvosok megtagadták, hogy abortuszokat végezzenek.

A katolikus migránssegítők számára most komoly nehézséget jelenthet a jelenleg is folyó precedensperekben, hogy Ferenc pápa az április 9-én kiadott "Gaudete et exsultate" című, az életszentségről írt apostoli buzdításában ugyanolyan fontosnak mondta ki a migránsok helyzetének javítását, mint a magzatok megmentését az abortuszoktól.

Ahogy a pápa írta: "Gyakran halljuk [...], hogy a migránsok helyzete például kevésbé fontos kérdés. Egyes katolikusok másodlagos dolognak tartják a 'súlyos' bioetikai kérdésekhez képest. Hogy egy szavazatokat kereső politikus ilyet mond, érthető dolog, de hogy egy keresztény, az nem" (Gaudete et exsultate, 102).

Ferenc pápa a migránsok helyzetének javítását arra hivatkozva mondta ki a magzatok életvédelmével azonos fontosságúnak, hogy emberi és emberi élet között nem lehet különbséget tenni, az "ártatlan magzatok" élete ugyanolyan fontos, mint azoké a nehéz sorsúaké, akik már megszülettek: "Az ártatlan magzatoknak nyújtott védelmünk például világos, szilárd és szenvedélyes kell, hogy legyen, mivel az emberi élet méltósága forog kockán, ami mindig szent, és ami szeretetet követel minden egyes személy számára, a fejlettségi állapotára való tekintet nélkül. Ugyanilyen szent azonban a szegények élete, azoké, akik már megszülettek, a nélkülözőké, az elhagyottaké és elnyomottaké; a sebezhető gyengéké és az időseké, akik burkolt eutanáziának vannak kitéve; az emberkereskedelem, a rabszolgaság új formáinak, és az elutasítás minden formájának áldozataié." (Gaudete et exsultate, 101)

A katolikus egyház következetesen egyenlőnek és egyenlő fontosságúnak állította minden ember (köztük a magzatok és migránsok) életének szentségét és méltóságát. Mostanáig azonban különbséget tett a magzatok életének védelme és a menekültek helyzetének javítása között, súlyosabbnak állítva az abortuszok áldozatainak helyzetét.

Ferenc pápa kijelentéseit a legnagyobb amerikai liberális sajtóorgánumok azonnal főcímekben ünnepelték. "Ferenc pápa azonos szintre emelte a migránsok gondozását és az abortuszellenességet" - írta április 9-én a The New York Times. "Ferenc pápa új nagydokumentuma: A migránsok és szegények gondozása ugyanolyan fontos, mint megelőzni az abortuszokat" - szólt a The Washington Post szintén április 9-ei főcíme. "Ferenc pápa azt mondja, ugyanolyan fontos a szegényeket és a migránsokat segíteni, mint az abortuszok ellen fellépni" - számolt be az apostoli buzdításról ugyanaznap a CNN amerikai hírtelevízió. (Külön érdekes kérdés, hogy a terjedelmes apostoli buzdításban vajon hogyan szúrták ki ezek az orgánumok a megjelenésekor azonnal a 101-102-es pontokat. A buzdítás március 19-ei dátumú, azt a szentszék azonban április 9-éig nem hozta nyilvánosságra.)

Ugyanúgy az emberi élet szentségének egyenlőségére hivatkozva több olvasónk is Ferenc pápa gondolatainak védelmére kelt. Az apostoli buzdítás 101-102 pontjai a katolikus segélyező és életvédő szervezeteket azonban már most magyarázkodásra és védekezésre kényszerítette a megindult liberális támadásokkal szemben.

Az Egyesült Államokban a fő kérdés nem az, hogy a buzdítást a katolikus hívek hogyan értelmezik majd. A perekben támadott katolikus segélyszervezetek számára ugyanis kulcskérdés, hogy a pápa szavait a szekuláris bírók hogyan fogják értelmezni és figyelembe venni, miután azokat a liberális jogvédők és lobbiszervezetek máris érvként használják ellenük.

Bár valószínűleg nem ezé lesz a döntő szerep, mégsem kizárt, hogy egy-egy bíró úgy ítéli majd meg (vagy csupán arra hivatkozik majd), hogy a katolikus segítők még az egyházuk (eddigi vagy immár Ferenc pápa által megváltoztatott) tanítása szerint is megalapozatlanul helyezik előbbre a magzatok életét, mint a migráns anyák "súlyos válsághelyzetét" (ahogy a magyar abortusztörvény fogalmaz). Egy ilyen esetben a katolikus segélyszervezetek döntése, hogy a migráns anyákat nem segítik abortuszokhoz, kikerülhet a "vallásszabadság" alkotmányos védelme alól, és a bírók a pereket a jogvédők javára dönthetik el.

Minden jel szerint, ahogy Ferenc pápa elhíresült "Ki vagyok én, hogy megítéljem?" mondata az LMBT-lobbi szlogenjévé és fegyverévé vált a katolikusokkal szemben, úgy a pápa új, életszentségről szóló buzdítása az abortuszlobbi számára lesz ajándék, a katolikus segélyszervezetek visszaszorítására, és a katolikusok elbizonytalanítására.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csaba_carmarthen 2018.04.13. 19:09:29

www.youtube.com/watch?v=LI6ZcdLq5tc

Terez Anya: Az abortusz a beke legerosebb leromboloja
www.youtube.com/watch?v=L5XZC6OA2_c

www.youtube.com/watch?v=I36Nistc9wE&t=6m13s
www.nobelprize.org/mediaplayer/index.php?id=1852

Gyermekem, amikor a gonosz cselekedetek fokozódnak, mint ahogyan a nemzetek megpróbálják az abortuszt bevezetni, akkor a Szentlélek leereszkedik Isten gyermekeire, így elnyerhetik a bátorságot, hogy küzdjenek ellene.

Az abortusz a legsúlyosabb bűn Atyám Szemében. Semmilyen okot sem lehet az Ő Színe elé terjeszteni, mely igazolná ezt az Isten Teremtése elleni gonosz tettet. Az abortusz egy sértés az emberi nem Szent Megteremtésével szemben, mely szörnyű büntetést von maga után.

Minden érvet fel fognak hozni azért, hogy megindokolják (az abortuszt) nemzeteitek körében, de nem teheti azt soha semmi elfogadhatóvá Isten számára. Senkinek sincs joga beavatkozni az Élet Ajándékába, amit Isten, a mindenek Teremtője alkotott.

Sok szegény lélek azt hiszi, hogy együttérzést mutat, ha elnézi az abortuszt, de valójában, amit tesz nem más, mint a gyilkosságot jóváhagyása, ami pedig súlyos bűn. Nektek küzdenetek kell minden törvény és minden érv ellen, amely előmozdítja az abortuszt, és védenetek kell Isten gyermekeinek az életét édesanyjuk méhében. Sohasem szabad félnetek, amikor az élet szentségét hirdetitek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért a lelkekért, akik nem tudják elfogadni az élet fontosságát és Isten Teremtésének Szent Cselekedetét. Ezeknek a lelkeknek szükségük van imáitokra és türelmetekre. Mutassátok meg nekik, hogy ti nem fogjátok elfogadni azon követeléseiket, hogy elnézzétek Isten születendő gyermekeinek meggyilkolását.

Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja

amasodikeljovetel.hupont.hu/31/szuz-maria-nektek-kuzdenetek-kell-minden#ixzz5CZZcovrM

csaba_carmarthen 2018.04.14. 13:47:26

Isten ellenségei most nagy számban kelnek fel minden nemzetből, hogy elítéljék Isten Törvényeit.

Sok új törvényt fognak bevezetni minden országban és minden egyházban. A törvények nagy része ellentétben lesz a Szent Bibliában lefektetett Tanításokkal.

Mindenfajta bűnt törvényesíteni fognak, mert a fenevad sötétsége beborítja majd a világot. Azokat, akik ellenszegülnek ezeknek a törvényeknek, mint hóbortosokat elutasítják és megszállottakká nyilvánítják. A hangjukat azok fogják majd elnyomni, akik magukévá teszik a szekularizmust, mintha az egy hiteles vallás lenne. Minden észérvet fel fognak használni, hogy gonosz törvényeiket erőszakkal érvényre juttassák, és sokakat meg fognak téveszteni, mivel az emberi jogokat fogják eszközként felhasználni arra, hogy másokat ellenőrizzenek.

Sokan nem lesznek elég erősek ahhoz, hogy harcoljanak az abortusz, az eutanázia és az azonos neműek házassága ellen. Aztán, amint a törvényeket hatályba léptetik, a Katolikus Egyház bejelenti reformációját (megújulását), miszerint minden emberi jogot és vallást elismer. Ezt követni fogja majd egy szörnyű megosztottság azok között, akik a Szentlélektől megkapták a szellemi megkülönböztetés ajándékát és azok között, akiknek egyetlen vágya az önszeretet, és akik elutasítják Istent. Ők úgy vélik, hogy Isten és az Én Tanításaim akadályozzák életmódjukat, melyről azt hiszik, hogy egy szabad életstílus.

A hatalmas globális elit-szervezet, mely a világ minden szögletébe beszivárgott, új egyházi törvényeket és összeesküvést fog megtervezni a vezetők megdöntésére, miközben ugyanabban az időben háborúkat dolgoznak ki, melyek pusztítást fognak magukkal hozni. Ezek annyira büszkék és a sátáni istenítéshez oly nagymértékben hűségesek, hogy azt hiszik, ők nélkülözhetetlenek. Mennyit kell majd szenvedniük gonosz tetteikért! Miközben ők hiszik, hogy ellenőrizhetnek másokat és fondorlatos tervüket másokon kivitelezhetik, Atyám Keze le fog csapni rájuk. Csak annyi idő lesz nekik adva, hogy hátat fordítsanak. Azután egyik a másik ellen fog fordulni, és elpusztítják egymást. Olyan nagy lesz a szenvedésük, hogy még a vége felé sem lehet majd őket rábírni arra, hogy vegyék észre mi vár rájuk, ha továbbra is ragaszkodnának a gonoszhoz.

Ami az emberek többségét illeti, akik nem hisznek Istenben, először csak nagyon keveset fognak észrevenni ezekből az eseményekből. Majd csak miután a szabadságukat korlátozni fogják, fognak szembeszállni nyíltan a saját nemzetükön belüli igazságtalanságokkal. Akkor majd fel fogják ismerni a rémtettet, mely éppen azért jött létre, mert Isten Fényét kioltották. Ennek helyébe a sötétség, az üresség, az éhség és a szeretet hiánya fog kerülni. Az ember majd csak ez után fog Isten Irgalmáért kiáltani. Én ott leszek majd arra várva, hogy vigaszt nyújtsak nekik és megmentsem szegény, megrémült lelküket.

Jézusotok

csaba_carmarthen 2018.04.22. 00:43:07

"Milyen érdekes, a Jezsuita blogon mehet a legradikálisabb ateista kereszténységkritika ('Jézus csak egy mese', 'a legtöbb embert hívők ölték meg a történelemben', és hasonló kommentek), de Ferenc pápáról egy kritikai hang se lehet. Róla csak szuperlatívuszokban szabad beszélni.

Pedig már EWTN tv csatonán, ami nem hogy nem tradicionalista, hanem teljesen mainstream amerikai katolikus médium, már ott is nyíltan kritizálják a pápát. A New York Times liberális újság szintén inkább liberális irányvonalú katolikus publicistája is arról ír, hogy Ferenc pápa nagyon rossz irányba akarja vinni az egyházat.

De minden rendben, semmi gond. Csak a szélsőséges ultratradicionalisták elégedetlenkednek, ugye?"

@Petimester:
(II Janos Pal papa Evangelium -antievangelium, Egyhaz - antiegyhaz, Krisztusi - antikrisztusi iranyzatot kulonboztetett meg, ugyhogy maradnek ennel a felosztasnal...)

Mindamellett a fentiekre itt tudok csak valaszolni, a jezsuita blogon mar nem....

JFK -nek volt egy beszede 1963-ban...
www.youtube.com/watch?v=zdMbmdFOvTs&t=9m56s
...ahol egy nagyhatalmu es kegyetlen osszeeskuvesrol beszel, amely mindenhova behatol es modszerei kozott szerepel, hogy
10:47-nel:
az ellenzoket elhallgattatjak (dissenters are silenced...).

...Kennedy-t 1963-ban elhallgattattak....

A jezsuita blogon a katolikus/krisztusi/kereszteny hitet kepviseloket is sorra elhallgattatjak es kizarjak (pl. karako, Kovacs nocraft Jozsefne, matthiaos(bar o lehet hogy csak tuntetoleg hallgat) es meg sokakat masokat..) szemben az anti-krisztusi iranyzat kepviseloivel, akik gyakran talan nem is tudjak ezt .

A helyzet vilagossa valik, ha megnezzuk, hogy 90-es evekben egyhazi kiado adta ki a kovetkezo konyvet:
mek.oszk.hu/12400/12486/12486.pdf
(Jezsuitak es szabadkomuvesek)

-amely "mu" a ket "rend" szoros kozelseget es hasonelvuseget targyalja ..-
(Szt Ignac persze zokog a Mennyben)...

Ez a konyv es egyhazi megjelenese mindenre magyarazatot ad...

...es rajta kivul meg nehany felvillantott kezjel is:
veritas-vincit-international.org/2015/01/18/hand-signals-of-freemasonry-explained/

A Bibliaban -pl. 2 Tessz2,3-,a Maria-jelenesekben, es egyeb katolikus helyeken megtalalhato profeciakon keresztul Krisztus mind erre keszitette volna fol az Egyhazat...legalabbis szerette volna....
(If only we had listened...
www.youtube.com/watch?v=qTjv3y81Gj4&t=4s )

Ugyanakkor mindez, ami most tortenik, le van irva a KEK-ben is:

AZ EGYHÁZ UTOLSÓ PRÓBATÉTELE
675 Krisztus eljövetele előtt az Egyháznak át kell mennie egy utolsó próbatételen, mely sokak hitét meg fogja ingatni. [639] Az üldözés, mely kíséri az Egyház földi zarándokútját, [640] fölfedi a "gonoszság misztériumát" egy vallási megtévesztés formájában, mely az embereknek problémáik látszólagos megoldását kínálja föl cserében azért, hogy elpártolnak az igazságtól. A legnagyobb vallási megtévesztés az Antikrisztusé, azaz egy ál-messianizmusé, amelyben az ember önmagát dicsőíti Isten és az Ő testben eljött Messiása helyett. [641]

(...)
677 Az Egyház az Ország dicsőségébe csak ezen utolsó Húsvéton át léphet be, melyben követi Urát halálában és föltámadásában. [644] Az Ország tehát nem az Egyház történelmi diadala által fog beteljesedni [645] állandóan növekvő fejlődés útján....

DE AZERT HAD EMLITSEM MEG A KIUT itanyat IS:
www.youtube.com/watch?v=c0MLd5JNAM8&t=48s

:)

udv:
Csaba

csaba_carmarthen 2018.04.22. 00:44:54

"Milyen érdekes, a Jezsuita blogon mehet a legradikálisabb ateista kereszténységkritika ('Jézus csak egy mese', 'a legtöbb embert hívők ölték meg a történelemben', és hasonló kommentek), de Ferenc pápáról egy kritikai hang se lehet. Róla csak szuperlatívuszokban szabad beszélni.

Pedig már EWTN tv csatonán, ami nem hogy nem tradicionalista, hanem teljesen mainstream amerikai katolikus médium, már ott is nyíltan kritizálják a pápát. A New York Times liberális újság szintén inkább liberális irányvonalú katolikus publicistája is arról ír, hogy Ferenc pápa nagyon rossz irányba akarja vinni az egyházat.

De minden rendben, semmi gond. Csak a szélsőséges ultratradicionalisták elégedetlenkednek, ugye?"

@Petimester:
(II Janos Pal papa Evangelium -antievangelium, Egyhaz - antiegyhaz, Krisztusi - antikrisztusi iranyzatot kulonboztetett meg, ugyhogy maradnek ennel a felosztasnal...)

Mindamellett a fentiekre itt tudok csak valaszolni, a jezsuita blogon mar nem....

JFK -nek volt egy beszede 1963-ban...
www.youtube.com/watch?v=zdMbmdFOvTs&t=9m56s
...ahol egy nagyhatalmu es kegyetlen osszeeskuvesrol beszel, amely mindenhova behatol es modszerei kozott szerepel, hogy
10:47-nel:
az ellenzoket elhallgattatjak (dissenters are silenced...).

...Kennedy-t 1963-ban elhallgattattak....

A jezsuita blogon a katolikus/krisztusi/kereszteny hitet kepviseloket is sorra elhallgattatjak es kizarjak (pl. karako, Kovacs nocraft Jozsefne, matthiaos(bar o lehet hogy csak tuntetoleg hallgat) es meg sokakat masokat..) szemben az anti-krisztusi iranyzat kepviseloivel, akik gyakran talan nem is tudjak ezt .

A helyzet vilagossa valik, ha megnezzuk, hogy 90-es evekben egyhazi kiado adta ki a kovetkezo konyvet:
mek.oszk.hu/12400/12486/12486.pdf
(Jezsuitak es szabadkomuvesek)

-amely "mu" a ket "rend" szoros kozelseget es hasonelvuseget targyalja ..-
(Szt Ignac persze zokog a Mennyben)...

Ez a konyv es egyhazi megjelenese mindenre magyarazatot ad...

...es rajta kivul meg nehany felvillantott kezjel is:
veritas-vincit-international.org/2015/01/18/hand-signals-of-freemasonry-explained/

A Bibliaban -pl. 2 Tessz2,3-,a Maria-jelenesekben, es egyeb katolikus helyeken megtalalhato profeciakon keresztul Krisztus mind erre keszitette volna fol az Egyhazat...legalabbis szerette volna....
(If only we had listened...
www.youtube.com/watch?v=qTjv3y81Gj4&t=4s )

Ugyanakkor mindez, ami most tortenik, le van irva a KEK-ben is:

AZ EGYHÁZ UTOLSÓ PRÓBATÉTELE
675 Krisztus eljövetele előtt az Egyháznak át kell mennie egy utolsó próbatételen, mely sokak hitét meg fogja ingatni. [639] Az üldözés, mely kíséri az Egyház földi zarándokútját, [640] fölfedi a "gonoszság misztériumát" egy vallási megtévesztés formájában, mely az embereknek problémáik látszólagos megoldását kínálja föl cserében azért, hogy elpártolnak az igazságtól. A legnagyobb vallási megtévesztés az Antikrisztusé, azaz egy ál-messianizmusé, amelyben az ember önmagát dicsőíti Isten és az Ő testben eljött Messiása helyett. [641]

(...)
677 Az Egyház az Ország dicsőségébe csak ezen utolsó Húsvéton át léphet be, melyben követi Urát halálában és föltámadásában. [644] Az Ország tehát nem az Egyház történelmi diadala által fog beteljesedni [645] állandóan növekvő fejlődés útján....

DE AZERT HAD EMLITSEM MEG A KIUT itanyat IS:
www.youtube.com/watch?v=c0MLd5JNAM8&t=48s

:)

udv:
Csaba

csaba_carmarthen 2018.05.31. 17:52:50

@Petimester:

"Az új mise lényege körüli vitáknak nem a népnyelv / latin a fp kérdése. A liturgiareform célja az volt, hogy lehető legjobban hasonlítson a protestáns istentisztelethez. A lehető legtöbb katolikus elemtől meg kell szabadulni, mert azok "elválasztják" protesáns és katolikusokat. Az egyetlen igaz Katolikus azaz egyetemes egyháznak három ága és része van róm. kat., protestáns és keleti ortodox. Az új mise végcélja az ökumenikus együttünneplés.
jezsuita.blog.hu/2018/05/10/az_eucharisztia_kezdetei#comments
"

A cel az hogy eltoruljek az Eucharisztiaban Jezus Valosagos jelenletet
(A Valosagos Jelenlet nincs meg a protestans egyhazaknal..eppen ezert azt fogjak mondani, hogy a protestansok erdekeben meg kell valtoztatni az atvaltoztatas szoveget, ezaltal Jezus mar nem lesz jelen (ott ahol ezt a tervet kovetni fogjak)

A lenyeg, hogy latszolag a keresztenyek egysege-ert dolgoznak

de ahelyett hogy azt mondanak, hogy az Eucharisztikus Jezus kore kell gyulnie minden keresztenynek...

az Eucharisztikus Jezust fogjak eliminalni, arra hivatkozva, hogy lenyegileg O az Egyseg akadalya

Pontosen ez van megirva Daniel konyveben:

Felnőtt egészen a (mennyei) sereg Fejedelméig, megszüntette a mindennapi áldozatot, és elpusztította szentélye helyét és seregét. A mindennapi áldozatot gonosztettel váltotta fel, az igazságot földre tiporta, és minden tette sikerrel járt.
Dan 8,11 )

A Szent Eucharisztia Létezésének veszélybe kerülése Egyházamon belül azok önteltségén keresztül fog megmutatkozni számotokra, akiknek terve az Igazság megváltoztatására komolyan elkezdődött.

Nem számít, hogy sokan gúnyolódnak ezen Küldetésemen, mely azért van, hogy felkészítsétek lelketeket a Nagy Napra. Idővel tudni fogjátok, hogy valóban Én vagyok az, Jézus Krisztus, Aki eljött hozzátok, hogy szolgáljon titeket.

Én vagyok a ti Mesteretek és egyben a ti Szolgátok. Nektek, felszentelt szolgáim, emlékeznetek kell a státuszotokra (papi mivoltotokra), és nem szabad arról megfeledkeznetek. Szolgaként nem lehettek egyben mesterek is. Mert ha ti mesterek vagytok, akkor ti nem szolgálhattok Nekem. Egyházamban sokan közületek már elfelejtették azt, amit tanítottak nekik. Elfelejtettétek Isten Szavát.

Ígéretem az, hogy ellátlak benneteket az Élet Táplálékával – Testemmel és Véremmel –, és mégis ti újból meg fogtok tagadni Engem. Ti ezt azáltal fogjátok megtenni, hogy eltávolítjátok a Szent Eukarisztiát Isten Templomából, és annak helyébe egy hullát helyeztek. A helyettesítés ravasz módon fog történni, és el fog tartani egy ideig, míg ezt a gonosz cselekedetet meg tudjátok érteni, amelyet rátok erőltetnek.

Mivel a Testem a Szent Eukarisztia által fenntart benneteket, a Testem, Egyházam lesz az, amely halált fog hozni azon lelkek számára, akik félredobnak Engem.

masodikeljovetel.hu/szent-eukarisztia-letezesenek-veszelye-meg-fog-mutatkozni-szamotokra