Genderista pap - jaj!
2017. március 15. írta: Szerdahelyi Miklós

Genderista pap - jaj!

A rosszhírű liberális-progresszív, homoszexualista jezsuita, James Martin megrögzött szokása élesen szembehelyezkedni az Egyház tanításával. Nem csoda, ha egyéb balos ügyek mellett a gender ideológiát is felkarolta.

trans_james_martin.jpg
Mint ismeretes, az új amerikai elnök, Donald Trump, a korábbi elnök rendeletének visszavonása mellett döntött, amelyben Barack Obama büntetés terhe mellett kötelezően előírta a közintézményeknek (köztük iskoláknak), hogy biztosítsák, hogy a magukat ellenkező neműeknek valló ("transz-") személyek az állításuk szerinti nemüknek megfelelő mosdót használhassák. Obama elnök rendelete Amerika-szerte nagy felháborodást keltett, elsősorban az iskolai mosdókat használó diáklányok jogait féltve.

A médiaceleb James Martin atya, az elnöki rendelet visszavonására reagálva, új Twitter-bejegyzésében így fogalmaz:

"A transz diákoknak már olyan sok méltatlanságot kellett elviselniük. Lehetővé kellene tenni számukra, hogy bármelyik mosdót használhassák, amelyiket csak akarják. Ez senkinek sem árt." - James Martin, SJ; 2017. február 23.

Twitter-bejegyzéseiben James Martin számos más dolog mellett a homoszexualitást és a transzneműséget is bátorítja, az "Isten ilyennek teremtette őket" érvelést használva.

Ezúttal azonban a bírálat egy másik paptól érkezett. Az üzenetváltást szó szerint közöljük:

Hmm... ugye ez egy vicc? Valaki kérem mondja azt, hogy ez egy humoroldal, és nem pedig tényleg egy katolikus pap műve - Matt Bozovsky atya; 2017. február 23.

Nem, én valóban egy jóhiszemű katolikus pap vagyok, aki a kirekesztettek oldalán áll. Némi szeretet helyénvaló lenne itt, atya. - James Martin, SJ; 2017. február 23.

Miféle szeretet? A szeretetnek része meginteni a bűnöst, nem pedig támogatni a bűnét. - Matt Bozovsky atya; 2017. február 23.

Úgy értem, szeretet egy paptestvér felé. - James Martin, SJ; 2017. február 23.

A szeretet az, ha megmondod egy paptestvérednek, ha kiforgatja az emberi méltóság fogalmát. Ez szeretet felé és azok felé, akik hallgatnak rá. - Matt Bozovsky atya; 2017. február 23.

Megtanultam a leckét. Ne intézz kihívást James Martin atya felé, máskülönben a követői támadásba lendülnek. Sajnos világos, hogy ki az, akit imádnak. - Matt Bozovsky atya; 2017. február 23.

Sokak megilletődnek, mert a gender ideológia kirekesztettek retorikáját alkalmazza, mintha a feminin fiúcskák jogait védenék a bántalmazó mamlaszok ellen, és ennek mentén szónokolnak a WC-jogok mellett, holott a gender ideológia nem ezt jelenti. A gender szerint ha a gimis focicsapat százkilós kapusa holnap azt állítja, hogy neki női identitása van, akkor senki nem szólhat az ellen, hogy bemenjen a női zuhanyzóba a 14 éves lányok közé, ha neki épp úgy tartja kedve - és miért ne tartaná? Őszintén, a gender ideológia minden a szexualitásával még bánni nem tudó heteroszexuális tinédzser fiú álma, viszont mint társadalompolitika: rémálom.   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása