Rome Reports: Imádkozni a pápáért még sohasem volt ilyen könnyű
2018. június 30. írta: Katolikus Válasz

Rome Reports: Imádkozni a pápáért még sohasem volt ilyen könnyű

rr.pngFerenc pápa mindenkit arra kér, aki meglátogatja őt a Vatikánban - a fontos világi vezetőket is beleértve -, hogy imádkozzanak érte.

"Imádkozzatok értem!"

Az "Imádkozz a pápáért!" egy olyan új mobilapplikáció, ami hallgat erre a felhívásra, és tettekre váltja azt. [Az applikáció logója jobbra alul látható, az app pedig ingyenesen letölthető pl. az Apple iTunes oldaláról.]

app-rezar-por-el-papa-francisco.jpgAz applikáció működése rendkívül egyszerű: emlékeztetőt küld a felhasználóknak arról, hogy imádkozzanak Ferenc pápáért. Ha egy felhasználó ezt megteszi, azután rákattinthat az "imádkozom" feliratú gombra, az imáit pedig hozzáadják mindazokéihoz szerte a világban, akik hozzá hasonlóan  ugyanezt teszik.

Egyszerű, gyors, és hatásos - ez az applikáció emlékeztet arra, hogy mi az, amit a pápa minden napra kér tőlünk. Egy olyan egyszerű dolgot, mint hogy imádkozzunk érte.

Az applikáció videóbemutatója a Rome Reports katolikus híroldalon:

(Forrás: Rome Reports)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása