Német püspöki kar: "A homoszexualitás normális dolog"
2019. december 06. írta: Katolikus Válasz

Német püspöki kar: "A homoszexualitás normális dolog"

A vasárnap kezdődött német "szinódusi út" első megállapítása.

kna_170929-93-000037_bischoefe_beten.jpgA német "szinódusi út" első megállapítása: a homoszexualitás a szexualitás normális formája.

Mindezt a német katolikus püspöki konferencia a házasság és a család témáiért felelős bizottsága (a katholisch.de cikkében nevesítve: a bizottság elnöke, Heiner Koch berlini érsek, valamint Franz-Josef Bode osnabrücki, Wolfgang Ipolt görlitzi, és Peter Kohlgraf mainzi püspökök) mondta ki egy csütörtökön orvos- és teológus szakértőkkel folytatott megbeszélés után. A fórum a vasárnap kezdődött és várhatóan két éven át tartó reformtárgyalás-sorozat, vagyis a német "szinódusi út" egyik első rendezvénye volt.

A püspöki bizottság egyelőre nyitva hagyta azt a kérdést, hogy a homoszexualitás normalitásának elismerésével szükséges-e újragondolni a homoszexualitásukat kiélőkkel szembeni egyházi tiltások beszüntetését is. Koch érsek és Bode püspök itt konkrétan a homoszexuális együttélésben lévők áldoztatástól való eltiltását említették, mint újragondolandó [egyébként nem a nemzeti egyházakra tartozó - KV szerk.] kérdést.

Az érsek és a püspök az álláspontjuk alátámasztására Ferenc pápa Amoris Laetitia buzdítását használták fel: szerintük a Szentatyának ez a buzdítása a válás utáni (polgári) újraházasodást többé nem tekinti súlyos bűnnek, és ezért immár megengedi az ilyen párok áldoztatását. A két püspök ennek nyomán az áldoztatási tilalom újragondolását képzeli el a homoszexuális együttélésben lévők esetére is.

Ugyanezen a fórum nem tudott megegyezésre jutni abban a kérdésben, hogy az Egyház erkölcsileg megengedhetőnek kellene-e kimondania a mesterséges fogamzásgátló módszerek házasságon belüli és kívüli(!) alkalmazását.


(Forrás: katholisch.de)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sümegh László 2019.12.06. 16:47:58

A püspök urak nem ismerik a Bibliát
Erre már nincs mit mondanom.

csaba carmarthen 2019.12.07. 00:02:14

Ugyanígy Szodoma és Gomorra, valamint a szomszédos városok, amelyek hozzájuk hasonlóan kicsapongó életet éltek, és természetellenes gyönyöröket hajhásztak, intő példák a számunkra: az örök tűz lett a büntetésük szentiras.hu/SZIT/J%C3%BAd1

www.youtube.com/watch?v=J94A1CMslEg&t=35

Intersziti 2019.12.07. 07:46:59

Na ez az a szitu, ahol az ember szó nélkül legyint egyet, és elfordulva rágyújt egy cigire.

csaba carmarthen 2019.12.07. 12:14:37

Minden, ami természetes, Istentől származik. Isten azért teremtette ezt a rendet, hogy az ember életben tudjon maradni.

Amikor az ember felforgatja a világmindenség természetes rendjét – az élelmet, amivel táplálkoztok, az italt, amit isztok,

és az emberi nem természetes szaporodását –,

akkor Isten minderre nagy büntetéssel fog válaszolni. *

Nagyon sokan próbáltak már változtatni a világ rendjén **, melyet Isten alkotott az emberiség számára. Szenvedni fognak emiatt, mert Isten el fogja hagyni azokat, akik Teremtése Igazságát hamis helyettesítőkre cserélték fel. Ha az ember továbbra is a saját önző érdekeit fogja szolgálni, Isten hagyni fogja, hogy az ember teljesen lealjasodjon, megengedvén neki, hogy felcserélje mindazt, ami természetes, mindenféle természetellenes dologgal.

A Sátán befolyása az oka annak, hogy az ember megváltoztatta Isten Törvényeit, és ez pusztuláshoz fog vezetni. Mindazt, ami Istentől származik, nem tekintik elég jónak, és az ember meg fogja próbálni megváltoztatni a természet törvényeit, csakhogy azok megfeleljenek bűnös élvezeteinek. Sőt még odáig is el fog menni, hogy megpróbálja tagadni a világmindenség teremtését, hamis dolgokat állítván annak származását illetően. Minden Istennel kezdődött, és minden Istennel végződik. Minden jó dolog véget fog érni, mert az ember dacolva szembeszállt Istennel.

Amint a Teremtés Törvényeit meghamisítják, egy nagy büntetésnek lesznek tanúi a Földön.

Bár Isten türelmes, de Ő mégsem fogja megengedni az embernek, hogy előírja Neki, miként uralkodjék Királyságában.

Amikor az ember egy ilyen alantas szintre lealjasítja önmagát, és többé már nem tiszteli az életet, az emberi testet, fivéreit, nővéreit vagy Isten Törvényeit, akkor hetekig tartó, nagyszámú erős viharok fognak kitörni. Ezeknek a viharoknak robajai sok nemzetben érezhetőek lesznek. Amikor ennek tanúi lesztek, tudnotok kell, hogy Isten haragja szállt alá, hogy az embert megbüntesse a legnagyobb káromlás bűne miatt, amelyet Isten ellen valaha is elkövetett.

remnant-army.org/wordpress/hu/2019/12/04/

csaba carmarthen 2019.12.07. 17:53:05

@Intersziti: or another option...

Imára és engesztelésre szólítanak az ördögűzők, az Egyházban erősödő démoni befolyás visszaszorítására!
A National Catholic Registerben közzétett közös nyilatkozatban négy ördögűző arra kéri a katolikus híveket, hogy december 6.-án imádkozzák minél többen a rózsafüzért és általuk javasolt imákat Jézus Szentséges Szívéhez, valamint végezzenek „valamilyen önmegtagadó cselekedetet, mint pl. böjt, számunkra kedves dologtól való megtartóztatás vagy az áldozathozatalnak bármilyen formája”.
A nyilatkozat szerinti szándék szerint erre azért van szükség, hogy „a közelmúlt eseményeinek köszönhetően erőt nyert ördögi befolyástól megszabadítsuk az Egyházat”.
Az ördögűzők, akik a hivatásuk sajátos jellege miatt névtelenséget kértek, az alábbiakban indokolták kérésüket.
A Pán-amazóniai szinóduson megjelent andoki indiánok istenszobra, Pachamama tiszteletére rendezett ceremónia, a vele kapcsolatosan elhangzott, őt tisztelő szavak szerintük voltaképpen egy démont dicsőítettek. Őszintén szólva nem volt megszokott látvány a pogány idol előtt, a pápa jelenlétében hajlongó szerzetes, valamint a furcsa rituálé a vatikáni fák árnyékában… Mint ahogy az sem, hogy mindezek után körmenetben vitték a szobrokat a Szent Péter Bazilikába, majd egy Mária templomban, annak oltáránál helyezték el a természeti népek által istenábrázolásként tisztelt alkotásokat. Az ördögűzők felhívják a figyelmet arra, hogy a Szentírás a pogány istenábrázolások előtt bemutatott szertartást egyértelműen ördögöknek való áldozat bemutatásának, a velük való együttműködésnek minősíti (1Kor 10,20-21), illetve felhívja a figyelmet arra, hogy minden, a pogány népek istenségei valójában démonok! (Zsolt 95,5; 106,37)
„Ezek az események felhívják a figyelmet arra, hogy egy lelki harcban élünk, amely magában az Egyházban folyik” – fejtették ki zárásul az exorcisták.

www.ncregister.com/blog/breedail/four-exorcists-urge-day-of-fasting-prayer-and-reparation-dec.-6

gloria.tv/post/J1LSMpWfEDGm3q3pMYEst1vBJ

www.dailymotion.com/video/x2w55h9

Intersziti 2019.12.07. 18:05:13

@csaba carmarthen: Személy szerint örülök ennek a nyilatkozatnak, és minden szavával egyetértek.
Ugyanakkor mérhetetlenül elfáradtam. Elfáradtam abban, hogy egyfolytában a katolikus egyházzal szemben kellett katolikusnak lennem. Elfáradtam abban, hogy ha kiálltam az ad orientem liturgia, az énekelt zsolozsma vagy a főoltárra visszahelyezett tabernákulum mellett, vagy ha érveket hoztam a nyelvre áldozásért, akkor a teológiai doktorátusom ellenére is én voltam a röhögnivaló idióta.

Nem ismerek nagyobb kognitív disszoninciát annál, mint hogy valaki katolikus akár lenni a katolikus egyházban. Harminc elvesztegetett aktív év után mondom ezt. Meghasonlott ország, amelyben ház házra omlik. És mindezt már harminc éve előre láttam.

csaba carmarthen 2019.12.07. 20:16:21

@Intersziti: egyetertek...

mivel (majdnem) senki nem mondja ki azt, hogy a kiraly meztelen, mas szoval, hogy a kuzdo egyhazat a szabadkomuvesek tuszul ejtettek - igy hiteles lelki vezetes is csak ott van, ahol ezt ki merik mondani...vagyis majdnem sehol...

Persze Gerhard Muller Biboros kimondja mindezt" a szinodusrol kiuztek Jezust"
A. Schneider is kimondja: "A szinodus az evangelium ellentetje volt"

Ez ami itt tortenik, a 3. Fatimai titok beteljesedese...

Ha megnezed hogy miert eppen 1960-ban
www.youtube.com/watch?v=rEAXKn44jrI
kellett volna kihirdetni a 3. Fatimai titkot,

akkor pontosan azokert az aspektusokert....

("Elfáradtam abban, hogy ha kiálltam az ad orientem liturgia, az énekelt zsolozsma vagy a főoltárra visszahelyezett tabernákulum mellett, vagy ha érveket hoztam a nyelvre áldozásért, akkor a teológiai doktorátusom ellenére is én voltam a röhögnivaló idióta.

Nem ismerek nagyobb kognitív disszoninciát annál, mint hogy valaki katolikus akár lenni a katolikus egyházban. Harminc elvesztegetett aktív év után mondom ezt.")

...amelyeket Te hozol fel (ugyanis akkor kezdodtek azok a valtozasok, amelyeket a szabadkomuvesek/modernistak reformkent adtak el az Egyhazban, valojaban deformok voltak, s amelyeknek gyumolcsei XVI. Benedek papa megbuktatasaban kulminaltak:
www.youtube.com/watch?v=DxVVrdXaJoA

Isten megis megengedte mindezt (es ma is megengedi) ... es ennek KELL, hogy legyen oka... amennyiben pl. mindenkit meg akar menteni, meg azokat is,

"akiknek a neve nincs beirva az Elet Konyvebe".

Azt hiszem, hogy ez nagyon fontos pont, es ezt valahol majd meg kell ertenunk, hogy ez a belso uldozes, es az evvel jaro lelki szenvedes es fulladas erzese, pont azok megmenteseert lett megengedve, akik ezt a szenvedest okozzak.

Ezert fontos, hogy megtalaljuk a kapaszkodokat ebben a szituban. Pl:

1) Az elso ezek kozul, azt gondolom, Maria...
ma lenyegileg O az egyetlen Vezeto az Egyhazban ezert figyelmedbe ajanlom -ha megengeded- Medjugorjet. Nem veletlen ez a kozvetlen, es szinte napi vezetes, es ez az allando Jelenlet ott. Maria nem veletlen keri, hogy naponta elmelkedjunk az uzenetein ( medjugorjeportal.hu ). Egyik elso uzenete ez volt: "...Szeretnem, ha megertenetek jovetelem jelentoseget es a helyzet komolysagat..."...persze a gunyolodok, Isten ezen erofeszitesen is gonyolodnak, nemcsak rajtad (>>>Nem nagyobb a tanitvany Mesterenel....).

Maria egyebkent nemcsak vezet, hanem a helyzet teljes ismeroje es elore-jelzoje is:
gloria.tv/post/easE78XUe4WY1AX7JEPGpXnJG

2/ vannak olyan egyhazi szemelyek is akik kepesek felismerni a valos helyzetet es kepesek neven nevezni azt es kiallni az igazsag mellett:
www.youtube.com/watch?v=Sv1Q9BYHzHs

3/ az ima. a szemelyes ima, kozossegi ima, kulonosen az << imahadjarat imai>>; <<crusade prayers>>, melyek a rozsafuzert is magukba foglaljak.

(Az antikrisztus meg nem fedte fel magat, habar a homoszexualitast forszirozo ero mindent megtesz, hogy ez a fellepes mielobb megtortenjen: AKKOR, majd a <<crusade prayers>>, melyek a rozsafuzert is magukba foglaljak... lesznek a legfontosabb eszkoz az o eliminalasara...)

Jelenleg ket lehetosegunk van:
a)Mint Jezus (majdnem) osszes tanivanya elfutunk es elbujunk a sotetseg orajaban.
b) vagy - mint Janos apostol - MARIAVAL maradunk,es Vele egyutt megyunk fel a Golgotara...

DE ITT EGY HATALMAS BUZDITAS:

www.youtube.com/watch?v=rI4l4wcSS2w

(hihetetlen hogy onnan jon a buzditas, ahonnan nem is varnank, es hogy ISTEN egy ilyen szemelyt kell, hogy felHASZNALjon valodi LELKI VEZETESre, amikor az Egyhazbol azt nem kapjuk meg...nem veletlen, hogy ellensegei, (beleertve az egyhazi szabadkomuvesseget is)....meg akarjak buktatni ot is...)

udv;
cs

Intersziti 2019.12.07. 20:39:28

@csaba carmarthen: Ebben az egészben egyetlen pozitívum van: az, hogy ezek (és mi is) a türelmi idővel lehetőséget kapnak/kapunk a szembenézésre és a bűnbánatra. A búza és a konkoly együtt nő az egyházban is és mi magunkban (az egyénben) is. Nem a mi dolgunk az ítélkezés.
Ugyanakkor tényállások és materiális eretnekségek fölött igenis kellene egyfajta objektív állásfoglalás. Eretnekségek.... ugyan már, az a boldog 90-es évek és az idióta Hans Küng korszaka volt. Manapság már a természetjog is meghaladottnak számít, Bergoglio "Forradalmi" Fletóka meg szépen falaz nekik.

csaba carmarthen 2019.12.07. 20:45:39

(ui.
"HATALMAS BUZDITAS"

o tenyleg egy Isten altal valasztott vezeto erre az idore....

ahogy erre tobbek kozott az us-laikus-katolikus-valasz ra is mutat:

www.youtube.com/watch?v=5wYgt3fKDlc&t=59s
www.youtube.com/watch?v=4IpoJst-zfE&t=15s
www.youtube.com/watch?v=KeATi9kCdfQ )

csaba carmarthen 2019.12.07. 21:14:06

@Intersziti:

Burke & Schneider 6 pontos eretnekseg-listat tett kozze meg az amazoniai szinodus elott

www.ncregister.com/blog/edward-pentin/crusade
melyek kozul az elso a panteizmus

viszont van aki szerint az a valodi eretnekseg, hogy a szinodus utan csendben alairasra kerult a Katolikus Egyhaz alarendelese a kommunista egy-vilag-kormany programjanak:

www.youtube.com/watch?v=w_G4zElw61E&t=239s

Ehhez kepest Kina csak egy laboratorium, vagy kiserleti telep (ahol ugyanez tortent):
gloria.tv/post/3khiFZT3p6L43h2pCSmJRrGXv

Intersziti 2019.12.08. 04:11:39

@csaba carmarthen: Még Gerhard Müllerre visszatérve: nem igazán tudom, mit gondoljak róla. Évekig nagyon szimpatikus volt, de... ott van az a fránya de.
Szóval, II. János Pál alatt jókedvűen tolta a felszabteol anyagot. Aztán most valahogy kijött belőle a jánospáli szalonkonzervatív, olyannyira, hogy pl. a papi cölibátus mellett képes olyan érveket felhozni, amelyekről nyilvánvalóan ő maga is tudja, hogy nagy részük - legfinomabban fogalmazva - legalább annyira szakmaiatlan, mintha mondjuk kánonjogtörténészként azt mondaná valaki, hogy az egyházi vagyon miatt nem nősülhetnek a papok.
Jobban elnézve Gerhard bíboros atyát, kicsit az idővel is versenyt futó, 160+ IQ-val rendelkező szavazatgyűjtőt vélem látni, és őszintén mondom, én lennék a legboldogabb, ha nem lenne igazam.

Imre Zakarias 2019.12.08. 11:43:58

Ennek így kell lennie! Számunkra is az a helyes magatartás ha az események kibontakozásában felismerjük HELYESEN AZ IDŐK JELEIT! Egyébként már volt előzménye, majdnem kétezer évvel ezelőtt, vagyis az első eljövetelkor. Ki-ki először is vizsgálja meg, hogy "szerinte" milyen formában és "mikor" várható a "második, dicsőséges eljövetel"? Amelyre egyébként a KEK utal a 675 - 677. Ezért ajánlom a Jel 12, 1 - 3 verseinek "nagy jeleit", Fatima 1917. 10. 13. valamint pár napra rá a "bolsevik forradalom" eseményeinek tükrében kielemezni, értelmezni. Egyébként a hatvanas évek eseményeit is a szabadkőművesek nagyon aktív és "összehangolt" tevékenysége jellemzi, beleértve a 2. Vatikáni Zsinatot is, ahol az egyházi szabadkőművesség JELESRE vizsgázott, a "koronát" 2013. 03. 13. szerezték meg. Beteljesítve a Jel 13, 11 "előrejelzését"! Bergogliónál jobb "emberük" nem volt a "feladat elvégzésére"! De mi és "atyáink" - elődeink - naivsága igazolja Urunk kijelentését: "a világ fiai okosabbak és ügyesebbek a világosság gyermekeinél". És ez mámáig NEM VÁLTOZOTT semmit. Remélem a "keleti tömb" hívei számára világosan egyértelmű a "hatalom-váltás" amikor az "elvtársak felszívódtak" és helyüket a "szabadkőműves" páholyok urai vették át, beteljesítve a Jel 13, 1 - 10 próféciáját! Tehát semmi okunk a "kiborulásra"! Sőt, való igaz, most már a "napba öltözött Asszony" vette át az Egyház igazi és konkrét VEZETÉSÉT, az általa időközben kiképzett seregének VEZÉREKÉNT, amelyet már háromszáz éve "megjövendölt" A TÖKÉLETES MÁRIA TISZTELETBEN M. G. Szt. Lajos. Konkrétan a Máriás Papi Mozgalom lelkiség ennek megtestesítője, most a "végső időkben"! A "kiképzés" 46 - negyven hat éve elkezdődött és azóta is FOLYAMATOSAN TART! És még egy lényeges tény, amelyet a Szentírás alátámaszt, hogy csak a "maradék", a kisded nyáj amelyet a Szűzanya Szeplőtelen Szent Szívében nevelgetett kapja ajándékul a hűség és kitartás kegyelmét. A "Péter sziklája" honlapon a "bizonyíték", az idei - 2019 újévi MPM Körlevél! Tehát az "eseményeket" látva, hallva és értelmezve minden okunk megvan, "közel a szabadulásunk", vagyis KORSZAKVÁLTÁS küszöbéhez érkeztünk! Ezt az "adventet" a mi nemzedékünk hivatott ÁTÉLNI! Engedjünk teret lelkünkben annak az örömnek amelyet számunkra a Mindenható felkínál éppen ezen eseményeken át! Marana Tha!

csaba carmarthen 2019.12.15. 11:40:42

@Intersziti:
A miértre adható választ egyedül Isten ismeri...

Talán felismerte a szabadkőművesség valódi belső mozgatóerőit, amit egyre nehezebb letagadni. Elég megnézni a bécsi Stefan's Dom-ban néhány napja lezajlott LGBTQ-szeánszot
youtu.be/HMkZTUO1pGs
amelynek sátánista mivoltát ( emberi koponya az oltáron, sátánista öltözék
youtu.be/HMkZTUO1pGs
a pokol szineit idéző vörös megvilágítás stb. )
már annak sem túl nagy feladat felismerni, aki nem ismeri a teológiát...
(Rózsafüzér-ima a Dóm falain kívül, LGBTQ-sátánista szeánsz , a hierarchia egyes tagjainak aszisztálásával a falakon belül...) erre az eseményre már a Hírtv is felfigyelt...
youtu.be/8GzLOeQ2avs
Egy ilyen templom falain belül megrendezett enyhén sátánista jegyeket hordozó eseményt nehéz nem észrevenni, még teológiailag képzetlen szem számára is...akkor egy őszinte teológus az ide vezető utat ( ti. "Az amazon szinódusról kiűzték Jézust"- Müller Bíboros ) ..kell hogy korábban is felismerje

Ez egyébként a 3. FATIMAI titok továbbra is titokban tartott rèszènek szemünk előtt való kifejlése...

csaba carmarthen 2019.12.15. 11:40:42

@Intersziti:
A miértre adható választ egyedül Isten ismeri...

Talán felismerte a szabadkőművesség valódi belső mozgatóerőit, amit egyre nehezebb letagadni. Elég megnézni a bécsi Stefan's Dom-ban néhány napja lezajlott LGBTQ-szeánszot
youtu.be/HMkZTUO1pGs
amelynek sátánista mivoltát ( emberi koponya az oltáron, sátánista öltözék
youtu.be/HMkZTUO1pGs
a pokol szineit idéző vörös megvilágítás stb. )
már annak sem túl nagy feladat felismerni, aki nem ismeri a teológiát...
(Rózsafüzér-ima a Dóm falain kívül, LGBTQ-sátánista szeánsz , a hierarchia egyes tagjainak aszisztálásával a falakon belül...) erre az eseményre már a Hírtv is felfigyelt...
youtu.be/8GzLOeQ2avs
Egy ilyen templom falain belül megrendezett enyhén sátánista jegyeket hordozó eseményt nehéz nem észrevenni, még teológiailag képzetlen szem számára is...akkor egy őszinte teológus az ide vezető utat ( ti. "Az amazon szinódusról kiűzték Jézust"- Müller Bíboros ) ..kell hogy korábban is felismerje

Ez egyébként a 3. FATIMAI titok továbbra is titokban tartott rèszènek szemünk előtt való kifejlése...

csaba carmarthen 2019.12.15. 11:52:32

(Ez egyébként a 3. FATIMAI titok továbbra is titokban tartott rèszènek szemünk előtt való kifejlése...

youtu.be/rEAXKn44jrI

youtu.be/yKfsTNwFHmo )

csab carmarthen 2019.12.21. 00:44:27

HE HOMOSEXUAL PAPACY?
There is no authentic love for you, not one shred.
December 20, 2019 85 Comments
PODCAST AVAILABLE FOR PREMIUM SUBSCRIBERS
TRANSCRIPT

Reports swirled around the internet earlier yesterday that the Pontifical Biblical Commission had given its approval to a reading of Sacred Scripture that approves of homosexual unions. The reports were based on a new 300-page book entitled What Is Man?

Some media outlets reported the book said the following things about homosexuality: "a legitimate and dignified expression of the human being." The media reports went on to claim that the book said, "A new and more adequate understanding of the human person imposes a radical reservation on the exclusive valuation of the heterosexual union in favor of an analogous reception of homosexuality and homosexual unions."

In short, the time for looking at heterosexual unions as the only morally permissable union is at an end. Put the brakes on the idea of just heterosexual unions. The Church has been wrong for 2,000 years. It's time to now include homosexual unions as also morally legitimate.
www.churchmilitant.com/video/episode/vortex-the-homosexual-papacy

Az Európai Unió rá akarja kényszeríteni az azonos neműek házasságát a tagállamokra. www.youtube.com/watch?v=akuObMknv7Y

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2019.12.19 06:22 |

Megdöbbentő és egyben felháborító dolog derült ki az Európai Parlament üléséről. A Parlament elfogadott egy olyan határozatot, mely a tagállamokra akarja kötelezni az azonos neműek házasságát és az "LMBTQI személyek védelmét". Deutsch Tamás EP-képviselő közösségi oldalán számolt be róla.

"Tegnap az Európai Parlament a Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű és Interszexuális (rövidítve: LMBTI) személyek helyzetével foglalkozó határozatot fogadott el.

A szöveg javarészt az unalomig ismert jogvédő mantra. A határozat F. pontja például így szól: “mivel az LMBTI-közösség biztonsága és Európa teljes lakosságának biztonsága egymástól nem független”. Igen, nem tévedés, jogvédőék szerint a tömeges illegális migráció jelentette terrorfenyegetés és az európai emberek biztonsága egymástól teljesen független dolgok, ezeket illetlenség összekapcsolni, viszont az LMBTI-közösség biztonsága és Európa biztonsága szorosan összefüggenek.

Egy másik helyen, a határozat 18. pontjában az szerepel, hogy az Európai Parlament “ismételten felkéri a Bizottságot, hogy (...) fogadjon el uniós szintű LMBTI-stratégiát”.
Igen, nem tévedés, uniós szintű LMBTI-stratégia közeleg.

A dübörgő genderizmus idején mindez már szinte szóra sem érdemes.A határozat viszont arról is rendelkezik, hogy az Európai Parlament“25. elítéli a kiskorúak számára hozzáférhető információkról szóló jogszabályokkal való, különösen az oktatás és a média területén folytatott visszaélést, amely arra irányul, hogy cenzúrázzák az LMBTI-vonatkozású tartalmakat és anyagokat,”.

Az Európai Parlament többsége tehát a virtigli LMBTI-ideológia jegyében elítéli és megváltoztatandónak minősíti azokat a tagállami törvényeket, és a törvényekre épülő gyermekvédelmi gyakorlatokat, amelyek szerint a kiskorúak védelme érdekében - más, rájuk veszélyes tartalmak mellett - az LMBTI tartalmak hozzáférését is szűrik, korlátozzák a gyermekek számára. Az EP határozat szerint az LMBTI tartalmak nem korlátozhatóak.

A határozat rendelkezése szerint az Európai Parlament“6. (...) felhívja a tagállamokat, hogy vezessenek be az azonos neműek közötti házasságok (...) egyenlő elismerésére vonatkozó jogszabályokat,”.

Az Európai Parlament többsége tehát,

Az összes DK-s, a megmaradt egyetlen MSZP-s és az összes Momentum-os képviselő lelkes támogató szavazatával !!!!!!!!!!!!!

Az uniós szerződésekkel egyébként teljesen ellentétesen - arra akarják rákényszeríteni a tagállamokat, hogy mindenhol kerüljön be az országok jogrendjébe az azonos neműek házassága."
Az EP többsége szerint tehát nincs alkotmányos szuverenitás, nincs demokratikus népképviselet, nincs szabad akarat, ha az azonos neműek házasságáról van szó.A Fidesz és a KDNP képviselői nem támogatták a határozatot.
Talán ezek után lenne értelme elgondolkodni Bayer Zsolt javaslatán.

hirhatter.eu/az-europai-unio-ra-akarja-kenyszeriteni-az-azonos-nemuek-hazassagat-a-tagallamokra?fbclid=IwAR3aGxnX9SQIZ1J1eV_x5C2ZvQY_rnnRup7Ygy-a8LChaR0JZqqeEqFdo9Y
süti beállítások módosítása