Brazil püspök a pán-amazóniai szinódusról: "Az árulás és elpártolás idői ezek"
2019. szeptember 27. írta: Katolikus Válasz

Brazil püspök a pán-amazóniai szinódusról: "Az árulás és elpártolás idői ezek"

dom-antonio-carlos-rossi-keller-1280x720.jpgSúlyos szavakat fogalmazott meg a készülő pán-amazóniai szinódusról Antonio Rossi Keller, a brazíliai Frederico Westphalen püspöke. A közösségi oldalain közzétéve ezt írta:

Nehéz idők ezek Krisztus Egy, Szent, Katolikus és Apostoli Egyházának. Az árulás és elpártolás idői ezek, különösen sok olyan ember részéről, akiknek a Hit Tanítóinak kellene lenniük, az igaz Hité, de akik inkább a leghitványabb és leginkább leküzdendő eretnekségek szószólóivá váltak.

A nők felszentelése, az Eucharisztia anyagának megváltoztatása, sámáni gyakorlatok bevezetése a Szent Liturgiába... mindezeknek a változtatásoknak a szándékolt eredménye az, amit eufemisztikusan 'az Egyház új paradigmájának' neveznek, vagyis a szakítás a Szent Hagyománnyal és az Egyház hiteles Tanítóhivatalával.

Ők valójában egy másik egyházat akarnak. Miért nem hagyják egyszerűen el Krisztus bárkáját? Mert ők akarják kidobni azokat, akik nem értenek egyet velük. Az egész az 'egyházi hatalomról' szól.

Imádkoznunk kell az Egyházért, imádkozni, hogy a szinódus ne váljon az Igaz Hit elárulásának eszközévé. És mindenekelőtt imádkoznunk kell Ferenc pápáért, hogy az Egyház történelmének ebben a drámai pillanatában legyen a Hit Tanítója.

(Forrás: Pan-Amazon Synod Watch)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadna 2019.10.04. 11:15:03

jonapot !!tüzelövasarlasban kérek segitséget!majusban megmütöttek herezacskot lágyrészt péniszt,,, juliusban annak helyén kialakult egy sipoly szeptembertöl a sipolyboll log egy kb 20 cm elhalt szövet ,,, dolgozni emelni hajolni nem igazan tudok ez miatt//ezek allitolag a magas cukor betegség miatt alakult ki//feleségem közmunkan dolgozik 54 ezer ft fizetés//nekem ha dolgozok 28 ezer ft a fizetés két tartozast von végrahajto//kérem segitsenek tüzelöben török péter sajokaza fatelep 20 324 3966) vagy fabian lajos sajovelezd fatelep 20 958 58 52//VARGÁNÉ SZÜCS CSILLA ERSTE BANK 116 00006 00000000 2576 6862

VARGA ZOLTAN VADNA SZABADSAG TER 15

70 518 9043

csaba carmarthen 2019.10.08. 20:41:21

"A gonoszok és csalók pedig egyre mélyebbre süllyednek a gonoszságban, s miközben másokat becsapnak, sajátmagukat is becsapják" 2 Tim 3, 13

www.biblegateway.com/passage/?search=2+Tim%C3%B3teushoz+3&version=ERV-HU
süti beállítások módosítása